sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Паранормално»Феноменът Летяща стрела

Феноменът Летяща стрела

ХрисиХриси
Новак
11434
Феноменът Летяща стрела
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Има някои феномени, които науката не може да обясни. Но пък може да покаже. В следващите редове ще научите малко повече за един от тях.

Явлението, наречено „стрела”, се появява за първи път през март 1994 година, когато журналистът от Ню Мексико - Жозе Ескамила, запечатва някои интересни кадри при наблюдението на НЛО. Докато преглежда лентите, Ескамила забелязва дълги и тънки предмети, които присъстват и се движат на снимките.

Първоначално, той мисли, че това са птици или насекоми, намиращи се много близо до обектива на камерата, но впоследствие, когато образът се изяснява, ясно се вижда дълго цилиндрично тяло. Той ги нарича „стрели”, заради формата им. С течение на години от всички краища на света започват да се появяват подобни кадри.

Стрелите приличат на живи организми, които не се виждат с човешко око, понеже са много бързи. Имат тънко, удължено тяло, от което стърчат израстъци, може би перки или криле. Движението им показва, че това е жив организъм, но какъв точно, не може да се определи, защото всички изследвания се правят на база снимки, направени с фотоапарати или камери с висока резолюция.

Едно е сигурно - те са безкрайно различни от всички животни и организми, които нашият свят познава.

Феноменът Летяща стрела

Съществуват доста кадри, заснети от ентусиасти, които искат да открият истината за тези същества, но много малко от тях са пример висококачествена фотография. Сред добрите попадения, улавящи тези създания, е това на Марк Литъл, който снима парашутисти, спускащи се над Пещерата на лястовиците в Мексико.

По време на 45-минутните кадри могат да се видят безброй „стрели” заедно с насекоми, птици и хора. Заради това Пещерата на лястовици се смята за едно от местата, на които може да заснемеш тези същества.

Всъщност, те са навсякъде. Оказва се, че дори американският военноморски флот има сведения за необикновените създания. Доказателствата стават все повече и повече и може би е време да се обърне сериозно внимание на тези стрели, макар че все още никой не знае какво точно представляват те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати