Ако имаш V на дланта, си необикновен човек!
If you have a V on your Palm, you are an Exceptional Person!
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Ако имаш V на дланта, си необикновен човек!

Ако имаш V на дланта, си необикновен човек!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k349
Ако имаш V на дланта, си необикновен човек!
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според хиромантията съдбата на всеки от нас е изписана на ръката му. Само един поглед върху дланта е достатъчен на гадателите, за да разберат всичко за миналото и бъдещето ви. По линиите на ръцете ви могат да узнаят и детайли от вашия характер.

Един от най-важните символи в хиромантията е знак, наподобяващ на буквата V. Наличието му разкрива определени положителни качества от натурата на дадена личност. Отсъствието му пък говори за някои негативни страни, които възпрепятстват общуването с околните.

И така, какво да очакват от съдбата лицата, които притежават буква V на ръката си? Ако се вярва на хиромантията, личностите, на чиито длан е изобразен въпросния символ, са истински късметлии и любимци на Съдбата. Те обаче си дават сметка за това едва в зряла възраст.

През първите години на живота си същите хора срещат много трудности. Минават през редица препятствия, започнат различни занимания, но така и не ги завършват. Въпреки проблемите обаче те Съдбата винаги има нещо наум за тях.

Ако те успеят да се поучат от грешките си и да довършат започнатото, късметът не закъснява. След като навършат 35 години, животът им започва да се променя към по-добро. Ето че всичко, което са преживели досега, започва да придобива някакъв смисъл.

Най-накрая те имат до себе си верен и любвеобилен партньор. Освен това могат да разчитат на истински приятели и сигурни доходи. Какво по-хубаво от това!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest