Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Избери планина! Виж какво трябва да промениш в живота си

Избери планина! Виж какво трябва да промениш в живота си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Четвърта картина

Природата е най-великият творец. Тя създава пейзажи, които ни опияняват с красотата си. Можем да ги съзерцаваме с часове и пак няма да ни стигне! Толкова са красиви, че очите ни непрекъснато жадуват за тях.

Но интересното според психолозите е, че това, което търсим с поглед, описва нашия собствен вътрешен свят. Красивите гледки са отражение на душата ни. Те показват нашите желания, мечти и страхове. А понякога разкриват и нашите грешки.

Точно това можете да разберете с днешния тест. В галерията ще откриете четири изображения на планини. Изберете това, което ви харесва най-много.

След това проверете в долните редове какво разкрива вашият избор за поведението ви. Научете кои са най-големите ви грешки и какво трябва да промените.

Първа картина

Усещате, че животът, който водите, не съвпада с мечтите ви. Имате нужда да разчупите оковите и да опитате нещо ново. Поради различни съображения обаче не предприемате нищо, а само се носите по течението. Докато се надявате да се случи чудо обаче, времето ви изтича. Не чакайте удобен момент, действайте още сега!

Втора картина

Вашата най-голяма грешка е, че сте спрели да вярвате в чудеса. Опитвате се да сте здраво стъпили на земята и да не си правите излишни илюзии. Но понякога човек има нужда от мечти и доза лудост, за да продължи напред. Не се отказвайте от вълшебствата, иначе ще изгубите надежда и мотивация.

Трета картина

Вие сте самоуверени, решителни и непримирими. Знаете какво искате и как да го постигнете, но понякога бързате ненужно и пришпорвате събитията. Съветваме ви да го карате по-кротко, ако искате всичко да се случи по план. Излишното бързане може само да попречи на намеренията ви.

Четвърта картина

Прекалено неуверени сте. Страхувате се от всичко непознато, ново и различно. Предпочитате да плувате в познати води и трудно се наемате да се впуснете в приключенията. Но всички тези ваши страхове правят живота ви прекалено еднообразен и ви пречат да се движите напред. Препоръчваме ви да преодолеете безпокойството си и да бъдете по-спонтанни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати