Какъв ще е днешният ден за теб! Разбери в хороскопа за 4 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Звездите предвещават, че днешният ви ден ще е напрегнат. Така че не ви препоръчваме да се натоварвате излишно. Ако разполагате с повече свободно време, организирайте среща с приятели и прекарайте повече часове сред природата. Смехът и чистият въздух ще се отразят добре както на психиката ви, така и на вашето тяло.

Още със ставането си днес се опитайте да си спомните сънищата си, защото те могат да се окажат пророчески. В ранните часове следете за мислите и чувствата си. Нищо няма да е случайно. Изводите, до които достигнете сутринта, ще са важните за вашето бъдеще. Постарайте се да ги запомните.

По обяд внимавайте с тона, който използвате в разговорите. Ако не подбирате внимателно думите си, ще засегнете нечие честолюбие. Стремете се да сте максимално тактични и деликатни.

Обърнете внимание, че днес Луната е в Лъв. Това ще ни подтикне по-ярко да изразяваме себе си и да сме по-настойчиви в преследването на целите си.

Но не бива да се поддаваме прекалено лесно на бурните си пориви. Хубаво е да премислим желанията си внимателно, за да не се окажем в неловка ситуация.

Припомняме, че на 5-ти октомври е Екадаши. Който следва поста, може постепенно да започне да се приготвя за него. Този ден ще ви помогне да пречистите тялото и душата си.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари