Какво предсказва твоят хороскоп за 3 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Не се опитвайте да покриете големите очаквания на близките си. И без друго няма как да задоволите всички претенции, които биват предявявани по ваш адрес. А и дори да искате, днес обстоятелствата няма да ви го позволят. Затова най-напред се погрижете за собственото си спокойствие и след това мислете за другите.

Днес трябва да побързате с важните дела, защото само първата част на деня ще е продуктивна. Всичко най-важно трябва да се свърши сутринта, тъй като след това настъпва период на Луна без курс.

Мобилизирайте силите си и се съсредоточете върху изпълнението на задачите си. Ако сте не се разсейвате със странични неща, всичко ще върви като по вода.

Същевременно се старайте да останете максимално спокойни. Нервите ви ще се по-обтегнати и ако приемете чуждата критика прекалено лично, е възможно да избухнете. Въздържайте се от груби изказвания, приемайте всичко с усмивка и гледайте към бъдещето.

След 11.30 часа се опитайте да се ангажирате с рутинни занимания. До вечерта избягвайте вземането на сериозни решения и не предприемайте важни срещи. Избягвайте противопоставянето и прекарайте деня в усамотение. Почивката у дома ще ви се отрази страхотно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари