Какъв ще е днешният ден за теб! Разбери в хороскопа за 2 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Активно общувайте с хора и търсете общи теми. Днес шансовете да създадете полезни запознанства са много големи. Някои представители на знака ще срещнат влиятелни хора, които биха искали да ги покровителстват. За тях ще е страхотна възможност да получат подобно съдействие.

През по-голямата си част днешният ден ще е противоречив и непродуктивен. Луната е в Рак и настроението ни ще е променливо.

Ще се чувстваме уязвими към чуждите думи, но и ще сме склонни да нападнем, ако някой ни засегне. Никак няма да сме уверени в себе си и това ще окаже влияние върху представянето ни на любовния фронт.

Концентрацията в сутрешните часове ще е слаба. По тази причина е желателно да се внимава с шофиране и работи с опасни машини. Не е препоръчително и да се водят важни бизнес преговори.

Напрегнатите разговори също трябва да се избягват. Ако ги започнете в сутрешните часове, ще доведат до сътресения в отношенията ви както на любовния фронт, така и в работата.

Най-добре отложете всички тези начинания за след 13.00 часа, когато самочувствието ни се възвръща, а с него и реалната ни преценка за събитията.

Ако по-рано днес е царяло напрежение в колектива ви, то сега обстановката ще се успокои и по-лесно ще намирате общ език с колегите си.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари