Ето какво ви очаква в седмицата до 7 октомври според нумерологията

1 от 11 Снимки

1. Бъдете добронамерени и учтиви


През тази седмица хората около вас ще са по-уязвими. Ще се чувстват неразбрани, отхвърлени и наранени. Ще имат нужда от вашата подкрепа. Не ги лишавайте от тях, дори и в миналото да са ви наранявали много. Всеки заслужава втори шанс. Не забравяйте, че понякога човек има най-голяма нужда от обич тогава, когато най-малко я заслужава.

Според нумерологията дните от 1-ви до 7-ми октомври ще са по-неспокойни. Още в самото начало ще стане ясно, че плановете ви изобщо не се осъществяват. Възможни са много непредвидени събития и дори странни произшествия.

Опитайте се да сведете до минимум пътуванията си през този период и внимавайте с управлението на автомобили. Работата с машини също трябва да се извършва особена предпазливост. Имайте предвид, че дори и хората, които са изключително отговорни по принцип, през тази седмица ще имат проблем със съсредоточаването.

Краят на седмицата е благоприятен за размишления и поуки. Но не бързайте с вземането на важни решения. Засега само обмисляйте вариантите и изчакайте до другата седмица, за да действайте. Тогава пред вас ще се открият нови хоризонти и ще ви е много по-лесно да подходите правилно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари