Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Не говори напразно за плановете си! Ето защо

Не говори напразно за плановете си! Ето защо

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252

Всеки от нас крои някакви планове. Но колко често ви се е случвало те да се провалят, когато си мислите, че всичко ви е в кърпа вързано? Навярно се сблъсквате с подобен развой на събитията регулярно.

За него обаче не винете другите, а самите себе си. Според сензитивите сами сме си виновни за това, че намеренията ни се провалят. А причината за неуспеха ни се крие във факта, че обичаме да споделяме плановете си.

В своето ежедневие непрекъснато сме заобиколени от роднини, приятели и колеги. В разговорите си с тях нерядко споделяме своите намерения. Но скоро след като изречем думите гласно, плановете ни рухват.

Обяснението за проблема е много просто. Работата е там, че когато в главата ни се роди определена мисъл, тя изпраща до Вселената вибрации.

Когато те достигнат до Космоса, Висшият разум ни праща желаното. Но ако започнем да говорим за плановете си, се случва точно обратното. Енергията се разпръсква и разсейва. В резултат на това посланието ни не достига до Вселената и нищо не се случва.

Неслучайно старите хора казват да не бъбрим напразно и да не се хвалим за щастието си. Специалистите по езотерика пък съветват да заложим на по-малко приказки и повече конкретни действия, когато гоним определени цели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати