Мъж се върна от бъдещето! Вижте шокиращите му разкрития

1 от 3 Снимки

Днес все по-често се появяват хора, които твърдят, че са пътували във времето. Повечето от тях се смятат за шегаджии или смахнати. Мъж на име Александър Смит обаче наистина успя да привлече вниманието към себе си. Той сподели видео в социалните мрежи, на което разказва за живота през 2118 година и дори показа снимка от бъдещето.

Александър Смит твърди, че в края на миналия век се е включил в свръхсекретна програма на ЦРУ. Така той се оказал в 2118 година – период, в който ще избухне ожесточено кръвопролитие между Съединените американски щати и Северна Корея. Това ще доведе до Трета световна война, която обаче според Смит ще допринесе за по-добър световен мир.

Мнимият пътешественик във времето разказва и други подробности от своята необикновена разходка. Той твърди, че в следващия век колите ще се движат във въздуха, а изкуственият интелект ще властва над цялата планета. Роботите ще са нещо нормално в човешкото ежедневие и хората дори ще имат интимни връзки с машините.

Светът много ще се промени в следващите години. Като за това ще допринесат и интелигентни извънземни, които ще дойдат на Земята, споделя странникът и дори показва предполагаема снимка от бъдещето /виж в галерията/.

Той обаче не споделя какви точно са сградите, заснети на нея, и къде се намират. Отказва и да даде повече информация за себе си, тъй като смята, че е неудобен за ЦРУ и е издирван.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#220940
в церн правят експерименти с времето ,отварят портал към други измерения и паралелни вселени- ето един интересен материал https://ezoterikabg.net/2018/09/04/церн-и-отварянето-на-портал-окултни-ри/
0
0