sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Кихането разкрива бъдещето ти! Ето как да разбереш какво те очаква

Кихането разкрива бъдещето ти! Ето как да разбереш какво те очаква

1 от 3 Снимки

Едно кихане


Човекът, който ви споменава, свързва името ви с финансови въпроси. Или той има да ви дава пари, или вие на него.

Кихането е реакция на организма, която от край време представлява интерес за учените. Но не само съвременните изследователи анализират този процес. В миналото някои общности също са намирали кихането за нещо интригуващо и дори са му придавали мистични качества.

Древните римляни виждали Божествена намеса в кихането. Те били убедени, че чрез него могат да получат прозрение и по-лесно да направят трудна стъпка.

В Средновековието хората продължили да се отнасят с особено вълнение към кихането. Тогава обаче процесът се свързва с някои зловещи предания.

Кихавицата се разглежда като признак за обладаване от зъл дух. Някои дори са на мнение, че чрез актът злото се разпространява.

Кихането е причина и за някои български поверия. Смята се, че когато човек кихне, някой друг говори за него. За да узнае кой точно си мисли за него, кихащият трябва да си намисли трицифрено число и да събере цифрите от него.

Полученото крайно число пък се асоциира със съответната буква от азбуката. Именно с нея започва търсеното име. С това обаче поверието не приключва.

За да разберете защо ви споменава този човек, трябва да преборите броя на киханията си. В галерията ни ще видите какви са вариантите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати