Вижте хороскопа на всяка зодия за 25 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Звездите предвещават, че днешният ден ще ви донесе духовни наслади. Това не значи, че напълно ще забравите за материалните си проблеми. Но ще имате много поводи да се усмихвате и да се чувствате благословени. Старайте се да общувате с повече хора. Техният позитивизъм ще ви вдъхне надежда в трудните моменти.

Малко преди 06.00 часа тази сутрин настъпва Пълнолуние в Овен. За някои от зодиакалните знаци това явление може да се окаже много полезно, тъй като ще им вдъхне повече увереност. Но при други по-скоро ще внесе известен смут.

Пълнолунието допринася за разобличаване на събития и за проясняване на мислите ни. Ако сте имали някакви затруднени и колебания, то сега сами ще усетите в коя посока да поемете. Вселената ще ви даде категорични знаци. Просто не ги пренебрегвайте и ще получите търсеното прозрение.

Но имате предвид и още нещо. Овенът се слави със своята нетърпеливост и избухливост. Така че ще трябва да държите под по-сериозен контрол чувствата си.

Сега те ще кипят във вас и няма да ви дават спокойствие. Не позволявайте да създадат затруднения в комуникацията ви с околните. Бройте до 10, преди да се изказвате. Уверете се, че сте напълно прави в решенията си. Избягвайте прибързаните действия.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари