Коя година са родени най-надеждните мъже според нумерологията

Ако търсите търсите надежден и грижовен мъж, склонен на компромиси в името на връзката ви, на първата среща го попитайте за годината му на раждане. Според нумерологията мъжете, родени в една специфична година, са иделаните партньори.

Вибрацията на числата казва, че ако мъжът до вас е роден през 1988 година, сте оцелили джакпота в любовта. Този мъж ще е най-добрият съпруг, който може да намерите.

За тях нумерологията казва, че са родени в година на дълга. По тази причина са изключително отговорни, винаги търсят стабилност и са сериозни, когато става дума за любов и обвързване.

Двете осмици в годината им на раждане показват, че са със силен дух, но също така и много жертвоготовни. Способни са на всичко за любимата си жени и са склонни да поставят своите нужди на второ място, за да задоволят нейните.

Също така мъжете, родени през 1988 година, са много търпеливи. Склонни да са прощават дребните прегрешения и винаги търсят компромисен вариант, за да помирят различнията с човека до себе си.

С такъв мъж до себе си ще сте сигурни, че отношенията ви са сериозни и той е готов да скочи в огъня заради вас. Но трябва да сте подготвени за тяхната силна педантичност. Мъжете набор ’88 са много взискателни към жената до себе си.

По-често ще ви критикува, отколкото да ви хвали и ще иска да се развивате. Ако сте мързелива, неамбициозна и без желание за знания, бързо ще ви отпише.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати