Каквo разкрива вашият хороскоп за 23 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес фантазиите на Овните са толкова необятни, че са способни да повлияят на реалността. За жалост обаче, това няма да е в негова полза. Потопени в собствените си илюзии, представителите на зодията ще виждат света в погрешна светлина. А когато все пак осъзнаят какво се случва около тях, ще им дойде като гръм от ясно небе.

Днешният ден ще е изпълнен с премеждия и противоречия. Дори най-разумните от зодиакалните знаци ще действат прибързано и нелогично.

Причината за това е, че умът ще ни диктува едно, но сърцето – друго. Много от нас ще предпочетат да останат верни на чувствата си и това ще доведе до сътресения на работа и у дома.

Ето защо не се изненадвайте, ако някой около вас постъпи импулсивно, безотговорно и дори налудничаво. Приемете, че това е моментно състояние, което скоро ще отмине.

Денят все пак си има и своите добри страни. Емоциите, с които ще са заредени следващите часове, ги прави подходящи за рисуване, писане на стихове, създаване на музика и всякакъв вид изкуство.

С важните ангажименти обаче трябва да се внимава. Така че бъдете внимателни, ако ви се наложи да боравите с пари, данни, цифри и друга подобна информация.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари