Вашият седмичен хороскоп до 23 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Съсредоточете се върху сериозните ангажименти


През тази седмица имате последен шанс да завоювате по-престижни позиции на работното място. Подредете приоритетите си така, че да служат на вашите интереси, дори и да не съвпадат напълно с желанията на близкото ви обкръжение. Борете се за лидерски позиции и се дистанцирайте от всичко, което пречи на стабилността ви във финансово и емоционално отношение. Овладейте силните страсти и се концентрирайте върху работа.

Тази седмица имаме последен шанс да обновим обичайното си ежедневие. Планирайте ангажименти, които ще ви бъдат полезни на работа и ще подредят хаоса около вас. Направете си профилактични прегледи в лекарския кабинет.

В следващите дни практичната настройка ще ви бъде от полза. Затова овладейте силните страсти, поставете граници, които не бива да бъдат прекрачвани и се придържайте към здравия разум.

Уредете взаимоотношенията с личните и делови партньори, с финансите и институциите. Отстранете всички недоразумения и се сбогувайте с всичко, което вече не ви служи по предназначение.

Тази седмица настъпва астрономическата есен и ни приканва да освободим пространство за нещо ново. Оставете всичко старо и безполезно, за да започнете начисто.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари