Виж какво те съветва нумерологията до 23 септември

1 от 11 Снимки

1. Стремете се към простички отношения


През тази седмица избягвайте драмите, интригите и игричките в своите отношения. Колкото по-простички и ясни са контактите ви с вашето обкръжение, толкова по-доволни ще сте от тях. Опитвайте се да приемате чуждите различия и не критикувайте грешките на близките си. Показвайте разбиране, подкрепа и любов, за да ви отвръщат със същото.

Според нумерологията за периода от 17-ти до 24 септември през първата половина на седмицата трябва да се заредите с търпение. Вселената ще ви поднесе редица сериозни изпитания.

Ако се притеснявате излишно, само ще усложните положението си. Бъдете максимално уверени и имайте готовност да поемате рискове. Тези от вас, които отказват да са по-гъвкави и смели, няма да останат доволни от събитията.

Втората половина на седмицата ще е значително по-положителна от първата. Тя ще разкрие пред вас много и различни възможности за успех. Предстоят ви бляскави мигове както в работата, така и в любовта.

Това е подходящо време да реставрирате преустановени отношения с хора, които ви липсват много и които отново искате в своя живот. Но не бързайте с важните решения. Всяка грандиозна промяна изисква старателно обмисляне и поемане на отговорности.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари