Вижте какво ви е подготвил хороскопът за 14 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Днешният ден не е благоприятен за общуване, особено с хора с авторите и началниците ви. Случайно изпуснати думи и непремислени действия мога да ви навредят и да разклатят финансовата ви стабилност. Действайте деликатно и се старайте да не оставате погрешно впечатление с твърде острото си поведение.

Днешният ден ще ви поднесе сериозни отговорности, но ако се оглеждате за знаци на съдбата, ще получите насоки, чрез които да преодолеете предизвикателствата.

Не бива да пренебрегвате сериозните ангажименти, а се постарайте да спазите дадените обещания. Денят не е подходящ за подписване на нови договори, тъй като Меркурий и Нептун са в опозиция, която предразполага заблудите.

Пазете се от измами, като отложите важните разговори, оформянето на документацията и вземането на важни решения. Проверявайте внимателно всичко, свързано с пари и документи.

В личните взаимоотношения постъпвайте деликатно и се опитвайте да не усложнявате връзките си с околните, като изтъквате грешките им и правите забележки дори за най-дребните недостатъци.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари