Тук е вашият хороскоп за днешния 13 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Скритите ви желания ще излязат на бял свят днес, като този път действайте по-уверено по удовлетворяването им. Не се срамувайте от това, което ще ви направи щастливи и не се съобразявайте с мнението на околните. Другите може и да ви помислят за повърхностни и наивни, но вие смело защитете желанията си.

Подгответе се за обрати днес. Възможно е да научите нещо ново, ще може да се присъедините към нова среда и да създадете нови контакти. Събитията ще са свързани с известна доза притеснение, но ще ви донесат успех.

Луната, Венера и Юпитер се движат в Скорпион, с което ще ни създават усещането за криза в определена сфера. Но ако тези разочарования бъдат преодолени и забравени, може да откриете свои скрити таланти.

Доверявайте се на интуицията си, за да се ориентирате във взаимоотношенията си с хората и в новите обстоятелства. Дава ви се шанс да изградите стабилни основи, но първо трябва да изчистите недоразуменията.

Периодът е подходящ и за печелене на допълнителни финанси, ако използвате възможностите за инвестиции и извънреден труд.

Рейтинг

3
Общо 8 гласували
5 2
4 1
3 2
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анонимен
Анонимен
13.09.2018 14:13
nishto ne e vqrno az sama si pravq proektite a okolnite mi gi razvalqt nishto ne e vqrno napulno
2
0