Вашият нумерологичен хороскоп до 16 септември

1 от 11 Снимки

1. Не се променяйте, за да се харесате на другите


Не бързайте да се привързвате към новите си познати, а първо се уверете, че впечатленията ви се базират на реалността, а не на илюзии. Търпеливо наблюдавайте поведението на околните и не се обвинявайте, ако някои не проявява интерес към вас. Не е нужно да се променяте, за да удовлетворявате чуждите очаквания. Поставете себе си на първо место тази седмица.

Тази седмица ни очакват доста емоционални и неочаквани събития, но не бива да забравяме за работата, с която вече сме се заели. Предизвикателствата няма да са малки и ще тестват нашето търпение.

През следващите дни се постарайте да загърбите всичко старо, да оставите миналото зад гърба си и да започнете начисто. Седмицата ще ви предоставя достатъчно възможности да започнете нещо по-полезно.

С каквото и да се заемете обаче, влагайте разум и следвайте предварително начертан план. За да не се разочаровате, проучвайте внимателно възможностите си.

Дните до 16 септември ще ни позволят да създадем ред в работата, дома и взаимоотношенията си с околните. Подгответе се обаче за сериозна работа и поемане на повече отговорности.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари