Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

8 от 12 Зодии

Скорпион – Заявете открито желанията си


Тази седмица очаквайте подкрепа от околните. Ще ви се подаде ръка, за да реализирате някои от плановете си. Налага се обаче да докажете, че наистина държите на целите си, а не са някаква спонтанна хрумка. Заявете открито очакванията си, защото това ще изчисти някои недоразумения и ще привлече към вас правилните хора. Предстоят промени и е добре околните да са наясно към какво сте се устремили.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари