Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

5 от 12 Зодии

Лъв – Адаптирайте се към новото


Очаквайте промени на работното място през тази седмица. Промените може да са във ваша полза, стига да се адаптирате бързо към новостите. Търсете подкрепата и съветите на семейството си. В партньорските взаимоотношения предстои напрегнат период. Ако сте имате различия с половинката, през тази седмица те ще излязат наяве. Старайте се да сте по-толерантни към мнението на човека до себе си и не правете нещо, което може да го нарани.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари