Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

4 от 12 Зодии

Рак – Вслушвайте се в разговорите на околните


През тази седмица ще може да заздравите връзката с хората около вас. Коригирайте поведението си и направете някои компромиси, защото това ще ви е полезно. Информационният поток тази седмица ще е интензивен и ще е полезно за вас да следите новините и разговорите около вас. Те ще ви показват кои слаби звена трябва да поправите. Време е да помислите в какво да инвестирате времето си.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари