Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

3 от 12 Зодии

Близнаци – Ще се наложи да работите по-усърдно


Тази седмица ви се отваря възможност да развиете плановете си в по-положителна посока. Напрежението няма да е никак малко, защото предстоят изненади, нови изисквания или предоговаряне на условията. Трябва да положите повече труд тази седмица, за да развиете това, което искате. Хората около вас едновременно ще ви окуражават и ще ви дразнят. Бъдете по-гъвкави и не се противете на промените.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари