Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

2 от 12 Зодии

Телец – Очаква ви период на големи крайности


Тази седмица може да разчитате на опека от страна на околните. Социалната ви активност ще ви спечели нови приятели и ще ви помогне да развиете идеите си, както наистина искате. По отношение на работата очаквайте конкуренция, като ще се наложи яростно да се борите за позициите си. Предстоят големи промени, които ще ви засегнат, и трябва да разсъждавате рационално, за да не търпите големи загуби. В партньорските взаимоотношения също предстои период на големи крайности.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари