Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Насочете се към професионалните си амбиции


И тази седмица професионалната реализация ще е водеща тема за вас. Използвайте шансовете да завоювате по-престижни позиции или повишение, което ще ви донесе морално и финансово удовлетворение. Комуникацията с околните обаче няма да е никак лесна. Ще оставате с усещането, че хората изпитват търпението ви, но ще може ясно да разберете на кого може да разчитате и на кого е по-добре да не се доверявате.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари