Ето какво ви очаква според хороскопа за 1 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Трудностите и недоразуменията, пред които се изправяте днес, ще провокират силния ви гняв. Но хората, които ви познават добре, ще казаното е под въздействие на емоциите и няма да обърнат сериозно внимание на думите ви. Днес се фокусирайте повече върху работа, отколкото върху спорове и се постарайте да уредите въпроса с финансовото ви положение.

Месец септември започва със силно влияние на земната енергия. Пет планети се движат в земни знаци, а към тях се присъединява и Луната в Телец. Идва период, в който трябва да изградим устойчивост и стабилност.

Това, което започнете днес, ще ви занимава дълго време. Затова не се ядосвате, ако се наложи да повтаряте едно и също нещо, а използвайте възможността, за да изчистите всички недоразумения.

Фокусирайте се само върху най-належащите задачи и се постарайте да ги изпълните правилно. Настройте се за сериозни дела, но отделяйте време и за да възстановите силите си.

Луната в Телец ви приканва да обърнете внимание на малките радости в живота, като си приготвите нещо вкусно за хапване или се разходите сред природата.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари