Хороскопът за днес! Ето какво ви очаква на 30 август

1 от 12 Зодии

Овен


Забравете за всичките си опасения и цялата тази мнителност към околните. Днес е ден за забавления и радости. Насладете се на всяка възможност и се възползвайте максимално от развлеченията, които околните ви предлагат. Всяка покана, получена през следващите часове, ще ви осигури много приятни емоции.

Луната е в Овен и това нейно разположение продължава да стимулира комуникацията ни с околните. Ако през последните месеци е имало теми, които не сте успели да развиете, сега ще можете да го направите. Общуването днес ще протича гладко, спокойно и приятно.

Напрежението, което усещахте през изминалите седмици, започва да отминава. Сега е моментът да поговорите по всички въпроси, които ви вълнуват, но останаха на заден план. До 13.30 часа можете да сте напълно открити и директни към събеседниците си.

В следобедните часове обаче по-умело подбирайте думите си. В следващите два часа отново настъпва кратък, но труден период, в който шегите ще причиняват обиди и раздразнение. Дори и най-невинните подхвърления ще се окажат непростима подигравка за някого.

За щастие, до вечерта и това ще отмине. Ако бъдете предпазливи, имате големи шансове да изпратите деня с добри чувства и спомени от него.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари