Знаци, че духове се опитват да контактуват с вас
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Знаци, че духове се опитват да контактуват с вас

Знаци, че духове се опитват да контактуват с вас

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
1 от 5 Снимки

1. Странни докосвания


Струвало ли ви се е някога, че докато спите, някой ви докосва леко или присяда до вас? Това не е плод на фантазията ви. Просто душата на ваш родственик още блуждае наоколо.
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Макар и веднъж преминали в света на сенките, душите на покойните хора могат да потърсят компанията на живите си близки. Причините за това явление са от съвсем различен характер.

Обикновено обаче го правят, защото определено присъствие им липсва и те искат да го почувстват отново. Вариант е също така вашите починали родственици да усещат, че имате нужда от тяхната подкрепа и затова да търсят връзка с вас.

Не е изключено и да се опитват да ви предупредят за надвиснала над вас опасност. Много хора споделят, че са избегнали инцидент именно заради послание на дух.

И макар виденията, блуждаещи около нас, често да ни изпращат знаци, ние имаме навика да ги пренебрегваме. Ако не желаете това да се случва с вас в бъдеще, вижте няколко признака, че дух търси вниманието ви. Разгледайте галерията и разберете как да различавате посланията от отвъдното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати