Преди пътуване: Магически ритуали за успех и благоденствие

1 от 8 Снимки
1. Ако сте жена, в нощта преди пътуването разрешете косата си добре с гребен. След това го поставете под възглавницата си и спете така.

Ако сте любители на дългите ваканции, новите култури и приключенията, сигурни всеки път се изстрелвате с бясна скорост към всяко следващо пътуване. Събирате багажа си по най-бързия начин и час по-скоро се опитвате да напуснете дома си.

Скоро обаче осъзнавате, че пак се пропуснали нещо, объркали сте резервацията или ентусиазмът ви е бил помрачен от други непредвидени обстоятелства. За да се предпазите от подобни неудачи, можете да извършите някои определени ритуали за късмет.

В галерията ни ще видите предложения от опитни езотерици. Прилагайте ги преди всяко пътуване, за да си подсигурите безаварийни ваканции.

И не забравяйте, че дори нещата да не се развият според очакванията ви, само от вас зависи какво ще е настроението ви. Не позволявайте на лошото време или други неочаквани обстоятелства да ви развалят почивката.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за защита,намиране и изваждане,предпазване от негативна енергия,уроки,проклятие,черна магия. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
0
0