Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисман

За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисман

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 3 Снимки

2. При пътуване до морето


Още през първия ден сипете в стъклен буркан малко морска вода. Сложете и една мидичка в нея. Съхранявайте съда до последния си ден на морето, а след това върнете съдържанието на буркана обратно.

Всеки от нас копнее за момента, в който ще си вземе почивни дни и ще може поне за кратко да забрави за работата. Когато наближи датата за нашата ваканция, вече сме уредили почти всичко. Направили сме резервация, стегнали сме багажа си и се занимаваме с последните приготовления за пътуването си.

Ако искате то наистина да премине безаварийно обаче, освен дрехите и обувки можете да вземете със себе си и ваканционен талисман. Той ще ви гарантира, че ще имате по-голям късмет, когато не сте у дома и пътешествието ви ще премине сполучливо.

В галерията ни ще видите няколко талисмана, които бихте могли да приготвите, когато излезете в отпуск. Подсигурете се, че тези късметлийски предмети ще бъдат с вас преди заминаване. Не забравяйте да ги оставите на мястото, където сте почивали, преди да се приберете отново у дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати