Разкриха една от загадките, свързани с принцеса Даяна

1 от 3 Снимки
Лейди Даяна
Снимка: Graham Wood/Daily Mail/REX/Shutterstock
Лейди Даяна

В края на август тази година стават цели 21 години от драматичната кочина на Лейди Даяна. Принцесата на народа, както е позната още Даяна Уелска, загина при нелеп автомобилен инцидент в Париж. И до днес мнозина твърдят, че нейната смърт е била планирана.

И макар вече две десетилетия Даяна Спенсър да не е между живите, нейната личност продължава да вълнува милиони хора от целия свят. Редица дами от различни народности се интересуват от стила и тайните ѝ за красота, а конспиратори напомнят за мрачните тайни, обвиващи живота на принцесата.

Една от загадките, свързани с покойната съпруга на принц Чарлз обаче, неотдавна беше разкрита. Става дума за снимка, на която принцеса Даяна носи два часовника на едната си ръка.

Всеки, който види изображението, веднага започва да се пита за причината. Все пак кралската особа е известна със своя добър вкус. Със сигурност решението ѝ не е повлияно от модна тенденция, а от нещо друго…

Странната ситуация обясняват от изданието Мери Клеър. Въпросното изображение е направено през лятото на 1981 година, като по това време Чарлз и Даяна все още са били годеници.

Двамата са присъствали на спортно събитие, където младият принц се включил в игра на поло. За да донесе късмет на своя бъдещ съпруг, госпожица Спенсър сложила на ръката си неговия любим часовник. Така тя се оказала с два и успяла да събере всички погледи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати