Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 2 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Обърнете внимание на кариерата си


Създайте определена рутина тази седмица, към която да се прибързате. Насочете натрупалата се енергия в градивна посока и се постарайте да работите върху нещо, което ше ви донесе резултати, вместо да водите безсмислени спорове. От тази седмица може да предприемете радикални стъпки, с които да преобърнете посоката на развитие на вашата кариера и авторитет. Професионалната ви реализация ще е основния ви приоритет тази седмица, а това ще се отрази положително на доходите ви.

Тази седмица ще бъде продуктивна и ще ни позволи да реализираме голяма част от плановете си. Слънцето е в Дева, а Марс излиза от ретроградната си фаза в Козирог и това ще съдейства на работата ни.

Меркурий също се движи директно в Лъв. Периодът на ретроградните планети приключи и сега може по-лесно да преодолеем ограниченията. Това, което доскоро се бавеше, от тази седмица ще прогресира по-лесно.

Дори да ви критикуват през следващите дни, не бързайте да се обиждате, а помислете дали забележките на другите не са във ваша полза. Може да започнете ползотворни проекти, ако се вслушате в чуждите дими.

Правете планове, проучвания, събирайте информация, без да прибързвате. Ако ви предстои важен проект, непременно се запознайте с всички изисквания, правила и разпоредби, за да няма неприятни изненади.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари