Седмична нумерология: Виж какво ти предстои до 2 септември

1 от 11 Снимки

1. Обърнете внимание на здравето си


Здравословни проблеми, които отдавна пренебрегвате, вероятно ще се обострят тази седмица. Съветваме ви да не губите повече време и да се консултирате с лекар по въпроса. Освен това е желателно да осмислите начина си на живот. Системното недоспиване и нездравословната храна допълнително вредят на здравето ви. Опитайте се да сте по-отговорни към режима си.

Според нумерологията през седмицата от 27-ми август до 2-ри септември ще можем да поработим над своето духовно развитие. Ще получим ценни уроци и ще се научим на търпение, любов и уважение към нашите близки.

Тези теми най-напред ще се проявят в работата ни, а след това ще започнат да касаят и личния ни живот. Опитайте се да подходите към тях сериозно, защото иначе има опасност да допуснете непоправими грешки.

Ако имате нужда да обсъждате лични или професионални въпроси, не се колебайте да го направите. Но го свършете по най-деликатния начин.

В никакъв случай не бива да звучите обвинително към своите любими хора. Освен това избягвайте да говорите за стари грешки. Това само би направило разговорите ви още по-трудно.

През тази седмица е много важно също така да не се преуморявате. Мнозина вече ще започнат да усещат есенна депресия и отпадналост. Затова е важно да пестите силите си.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари