Вижте какво издава формата на лицето за твоя характер

1 от 6 Снимки

1. Квадратно лице


Хората с квадратно лице като на Анджелина Джоли притежават неизчерпаема енергия. Захващат се с повече от един проект, без да се оплакват. Издръжливи са, така че няма да се откажат по средата само защото работата се е натрупала. На тях може да се разчита в трудни моменти и дори много често са човекът, на когото първо ще звъннете, ако нещата се оплетат. Трудните ситуации не ги плашат. Знаят какво да кажат, не се притесняват от авторитети и могат бързо да се организират. Но тази самоувереност в действията ги прави невнимателни при комуникация и често казват неща, които нараняват другите.

Според физиогномиката нравът на един човек е изписан по чертите на лицето му и ако искате да опознаете някого, обърнете внимание на външността му. Сред най-издайте черти е формата на лицето.

Има основно 6 типа форми на лице – квадратна, кръгла, овална, сърцевидна, ромбоидна и издължена и съответно, 6 основни типа характер. Проверете в коя категория попадате вие спрямо формата на лицето си.

Формата на лицето ви издава вашите слабости и силни страни. Показва какво ви прави специални и с кои качества се различавате от другите.

Разгледайте галерията ни и вижте коя форма на лице пасва на вашата.

На снимките са знаменитости с конкретната форма на лице и така освен нещо за себе си, може да разберете и нещо любопитно за конкретната звезда.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати