Дневен хороскоп за 16 август

1 от 12 Зодии

Овен


Не подценявайте силата на инстинктите си днес, защото колкото и добре да оглеждате обстоятелствата, емоциите ще ви показват най-ясно с какво трябва да се захванете. Ако сте решени да постигнете целите си, не позволявайте на временни трудности да ви откажат. Бъдете смели и постоянни и ще изпълните желанието си.

Днес Луната влиза в Скорпион и налага по-сериозно темпо за деня. На преден план ще излязат някои пренебрегвани проблеми, на които е крайно време да обърнем внимание.

Не бягайте от страните ситуации днес, а се постарайте да намерите решение на някои от тревогите си. Имате шанс да осъзнаете къде грешите и да се отървете от проблеми, които дълго време са ви създавали главоболия.

Ще се появят събития, които ще изострят емоциите ви до краен предел, но ако се овладеете и анализирате случилото се, ще вземете правилното решение. Не пренебрегвайте гласа на шестото си чувство днес.

Напрежението ще е взривоопасно и затова се постарайте да не действате импулсивно и в резултат на първите си впечатления.

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари