Какво те очаква днес - виж в хороскопа за 15 август

1 от 12 Зодии

Овен


Денят е подходящ за вземане на решения от личен характер. И все пак, ако е можете сами да се справите с проблемите си, не се колебайте да се обърнете към родители и други по-възрастни родственици. Опитът на друго поколение ще ви помогне да видите ситуацията от различен ъгъл и да направите най-трезвата преценка на събитията.

И днес Луната е във Везни, поради което комуникацията ни ще е поставена на малко изпитание. Има значение какво и как казваме на близките си. Поведението ни днес ще се отрази не само на сегашното ни общуване с тях, но и на отношенията ни в бъдеще.

Ето защо не бива да си позволявате грубости, агресия и излишна критика. Бъдете премерени, спокойни и деликатни. Опитайте се да правите компромиси и не изисквайте прекалено много. Твърде вероятно е някой да се засегне, ако не преценявате внимателно думите си.

Останете особено предпазливи по обяд, когато отговорностите ви рязко ще се увеличат и напрежението ще нарасне силно. Налага се да забравите за личните си предпочитания, за да свършите ангажиментите си по-бързо. Няма място за капризи и демонстрации.

В следобедните и вечерните часове обстановката ще е по-спокойно. Страстите ще се охладят и ще можете най-после да се отпуснете.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари