Твоят дневен хороскоп за днес - 14 август

1 от 12 Зодии

Овен


Посветете днешния ден на себе си. Разбира се, най-напред свържете работата си в офиса. Станете по-рано и ако е възможно приключете по-бързо със задачите. А след това се отдайте на шопинг или друго любимо занимание. Вариантите са много. Има какво да направите, за да се почувствате волни и щастливи, макар и да сме още в началото на работната седмица.

Между 7.30 часа и 8.00 часа имаме Луна без курс. В този интервал внимавайте с шофирането и работата с опасни машини. Ще сте разконцентрирани, сънени и по-трудно ще се справят със задачите. Налага се да проявите по-голяма отговорност.

След това Луната вече е във Везни, но въпреки това денят ще започне с трудности и забавяния. Ето защо не се учудвайте, ако плановете ви не се осъществяват. Изчакайте търпеливо до 13.00 часа, когато вече ще се наблюдава по-задоволителна динамика и нещата ще започнат да се раздвижват.

В следобедните часове бъдете максимално дисциплинирани и сериозни. Ако потъпчете принципите си и разочаровате някого, ще си навлечете гнева му и ще изгубите доверието му.

Стане ли това пък, всички ваши общи планове за бъдещето, ще отпаднат. Мислете добре и преценявайте. От поведението ви днес зависи какво ще се случи в живота ви и през бъдещите месеци.

След 20.00 часа вече можете да се отпуснете. Периодът ще е по-спокоен, лежерен и приятен. Ако сте необвързани, го прекарайте навън. Ще останете доволни от контактите си с противоположния пол днес.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари