Какво ви очаква според хороскопа за 13 август

8 от 12 Зодии

Скорпион


През днешния ден опитайте да сте напълно откровени относно свои стари разочарования и минали грешки. Гласувайте доверие на най-близките си хора, като им разкриете свои слаби места и решения, с които никак не се гордеете. Един искрен разговор ще ви помогне да изградите по-здрава и сигурна връзка, които ще издържи изпитанието на времето.

Новата седмица започва с продуктивната Луна в Дева, която ще ни позволи да осъществим голяма част от набелязаните задачи. Бъдете трудолюбиви и разчитайте на аналитичните си умения.

Не се разпилявайте, а се фокусирайте върху един проект и се постарайте да го изпълните от начало до край. Обърнете внимание само на най-важното, без да се захващате с редица маловажни неща.

От днес ретроградният Марс минава в границите на Козирог, където ще остане до 11 септември и ще ни поднесе някои сериозни изненади.

Онова, което сте мислили за договорено, подписано и направено ще претърпи голяма промяна. Възможно е и вашето отношение към най-големите ви амбиции коренно да се промени през този период.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари