Какво ви очаква според хороскопа за 13 август

11 от 12 Зодии

Водолей


Ще може да покажете силата на волята и дисциплинарността си днес, ако имате достатъчно свобода. Измислете начин, с който да промените съществуващите правила и да правите само това, което наистина ви харесва. Но бъдете подготвени и за сериозни отговорности, тъй като единствено вие ще трябва да отговаряте за успехите и провалите си.

Новата седмица започва с продуктивната Луна в Дева, която ще ни позволи да осъществим голяма част от набелязаните задачи. Бъдете трудолюбиви и разчитайте на аналитичните си умения.

Не се разпилявайте, а се фокусирайте върху един проект и се постарайте да го изпълните от начало до край. Обърнете внимание само на най-важното, без да се захващате с редица маловажни неща.

От днес ретроградният Марс минава в границите на Козирог, където ще остане до 11 септември и ще ни поднесе някои сериозни изненади.

Онова, което сте мислили за договорено, подписано и направено ще претърпи голяма промяна. Възможно е и вашето отношение към най-големите ви амбиции коренно да се промени през този период.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари