Дневен хороскоп за необичайния 11 август

1 от 12 Зодии

Овен


Днешният ден прекарайте у дома и се отдайте на творчество. Развихрете въображението си и помислете как да направите пространството си по-приятно и уютно. Ако пък не ви се занимава с пренареждане на мебели, развихрете се в кухнята. Семейството ви ще се радва да получи богата съботна закуска или пищен обяд.

Днес е много важен ден, тъй като по обяд ще имаме Новолуние и слънчево затъмнение в Лъв. Тези явления несъмнено ще внесат напрежение в живота на различните зодиакални знаци и ще доведат до промени.

Успокоителното е, че обратите няма да са толкова сериозни като в други години. Да, новости ще има, но те ще са за наше добро. Ако реагираме гъвкаво към неочакваните ситуации, ще извлечем много ползи.

Затова днешният ден не бива да ни плаши, а по-скоро да ни амбицира. Ще се отворят ценни врати пред нас и не бива да пропиляваме подобни редки шансове.

Покрай затъмнението и ретроградния Меркурий е възможно в живота ви да се върнат стари планове или минали партньори. Тази вероятност важи за всички зодии, но за знаците Телец, Водолей, Лъв и Скорпион ще е най-висока.

И още нещо важно! Днес е подходящ ден за Лунна диета. Ако умеете да се въздържате от консумация на животински храни, днес задължително го направете. А ако успеете да изкарате деня само с течности – още по-добре! Така ще смъкнете някой излишен килограм и ще пречистите тялото си от токсини.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари