Твоят най-точен дневен хороскоп за 10 август е тук

6 от 12 Зодии

Дева


Посветете днешния ден на дома си. Почистете го основно и поработете над интериора му. С правилните сувенири можете да го превърнете в уютно гнездо или пък луксозно кътче. Всичко зависи от въображението и финансовите ви възможности. Но задължително се вслушайте и в съветите на останалите обитатели. Иначе някой ще е недоволен от решенията ви.

Днес е много особен ден. Намираме се преди Новолуние. Същевременно наближава и слънчево затъмнение в Лъв, което ще доведе до значителни промени в живота ни.

Затова е добре недоразуменията да се изгладят и всичко старо да бъде финализирано. Наложително е и да се извърши почистване в дома на работното място. Нека пространството ви се освободи от ненужното.

През днешния ден е възможно да сте по-напрегнати. Но не давайте воля на неприятните чувства. Дори и да усещате нетърпимост към определени хора, не я показвайте. Днес има висок риск да влезете в сериозна конфронтация, след която определени лица завинаги да излязат от живота ви.

Обърнете внимание и на следобедните часове. Тогава Вселената ще ви изпраща послания и знаци. Бъдете сигурни, че нищо няма да е случайно. Оглеждайте се в заобикалящия ви свят - ще получите ценни прозрения по важни въпроси.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари