Виж какво те очаква в хороскоп за 9 август

10 от 12 Зодии

Козирог


Отделете повече време за дома си днес. Отворете всички прозорци и врати, за да проветрите. Полейте растенията, подредете вещите си, изхвърлете ненужното. Нека застоялата енергия в жилището ви най-после се раздвижи. Дайте път на новото и покажете на Вселената, че сте готови да го приемете.

Днешният ден ще бъде ползотворен и запомнящ се. Ще имате възможност да комуникирате с важните за вас хора и същевременно да останете насаме с мислите си. Ще получите ценни прозрения, които ще дадат нов тласък на живота ви.

През целия ден въображението ви ще работи добре и ще се радвате на страхотни идеи. Записвайте всички мисли днес, защото са ще са ви от полза в бъдеще. Не пренебрегвайте никоя от тях. Дори и сега да ви се струват налудничави, скоро ще се убедите в обратното.

Днес бъдете по-внимателни с финансите си. Избягвайте харчите парите си за лотарийни или хазартни игри. Внимавайте на кого давате заеми. Покупките на луксозни и ненужни предмети също не се препоръчват. Опитайте се да сте по-пестеливи и ще се радвате на по-голяма стабилност.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари