Виж своя хороскоп за 8 август

1 от 12 Зодии

Овен


Забравете за неволите. Днес не бива да ангажирате ума си с тревоги и напрягащи въпроси. Посветете го на развлечения, разкрасителни процедури и шопинг. Поглезете се с някоя нова придобивка, но не забравяйте и за другите хора. Близките ви ще се радват да получат подарък от вас. Но не избирайте някой безполезен сувенир, а се спрете на наистина практична вещ.

От 07.00 часа Луната навлиза в Рак и това ще провокира нашата емоционалност. Дори и най-хладнокръвните от зодиакалните знаци днес ще са по-чувствителни и ще приемат по-трудни грубовати шеги, критика, коментари.

За тънкообидността допълнително ще допринесе и напрегнатият аспект между Юпитер и Слънцето. Стресът днес наистина ще е по-голям и трябва всяко изказване да е добре премислено. Хуморът ви със сигурност няма да е по вкуса на всеки.

Добрата новина все пак е, че заради положителния аспект между Венера и Марс привечер ще се създават предпоставки за флиртове и приятелства. Ако спазвате споменатите вече съвети, ще ви е лесно да комуникирате с околните.

Обърнете внимание, че днес е Екадаши. Който умее да спазва пост, днес може да направи разтоварващ ден, с който да пречисти душата и тялото си.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари