Какъв ще бъде денят ти! Разбери в хороскопа за 7 август

1 от 12 Зодии

Овен


Днес лесно ще намирате общ език с околните. Дори и с хората, които са напълно различни от вас, ще ви е лесно да поддържате леки и приятни разговори. Вечерта е възможно да имате някои финансови затруднения. Затова ви съветваме да сте по-пестеливи през деня и да не правите ненужни харчове.

Днес трябва да мобилизирате силите си и да действате бързо, тъй като най-ефективната част на деня ще е до обяд. След 12.00 часа ще има период на Луна без курс, което ще забави събитията, ще възпрепятства плановете ви и ще създаде някои неочаквани ситуации в ежедневието ви.

Затова всичко най-важно свършете сутринта, а после се отдайте на рутинни задължения. Избягвайте продължителното шофиране и работата с опасни машини. Ще сте по-разсеяни и не бива да извършвате отговорни задачи.

Заради Слънцето в Юпитер е възможно да изпитате силно желание за обновление и рисковани начинания. Но не бива да се прекалява с приключенията. Запазете трезвата си мисъл и се опитайте да сте разумни.

Днес внимавайте и с шегите по чужд адрес. Има голяма вероятност да накърните нечие достойнство, дори и да не целите точно това. Избягвайте да се забавлявате на чужд гръб и обмисляйте изказванията си.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари