Как да привлечем любов в живота си: 5 съвета от езотерици

1 от 5 Снимки

1. Не драматизирайте


Без значение дали сте приключили поредната разочароваща връзка или отдавна сте самотни, не правете проблем от това. Колкото повече драматизирате, толкова повече отблъсквате хората от себе си. За да привлечете нов партньор в живота си, трябва да мислите положително, да излъчвате позитивизъм, спокойствие, щастие.

Любовта е най-мощната сила в света. Тя задвижва най-големите промени в живота ни и ни кара да поемаме опасни рискове. Учи ни да бъдем по-добри, разбиращи, всеотдайни.

Всеки живее, за да срещне голямата любов и да я сподели. Дори и някой да не си признава, че търси своята сродна душа, бъдете сигурни, че вътрешно копнее точно за това.

За жалост обаче, живеем в свят, в който е все по-трудно да срещнем истинската любов. С напредването на технологиите и улесняването на комуникацията помежду ни, спираме да ценим простичките неща и забравяме за смисъла на думи като уважение и преданост.

Сдобили сме се с консуматорско мислене и искаме всичко на момента. Разбира се, с такава нагласа често се озоваваме с неприятни ситуации и губим вяра в любовта.

Ако и вие сте в това положение, на бързайте да унивате. Езотериците смятат, че никога не е късно човек да открие любовта, но първо трябва да се потруди за нея.

В галерията ни можете да откриете 5 съвета, които според мистиците ще ви помогнат по-бързо да се сдобиете с половинка. Опитайте ги и се сбогувайте със самотата!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати