Тук е вашият дневен хороскоп за 3 август

1 от 12 Зодии

Овен


Ако не сте си съставили стабилен бюджет, през днешния ден ви очакват сериозни сътресения във финансов план. Намалете, доколкото можете, разходите си и не харчете с лека ръка, защото в последствие ще съжалявате за необмислените си покупки. Разчитайте на изобретателността си, за да излезете от трудната ситуация във финансов план, но дотогава затягайте коланите.

И днес ще се намираме под влиянието на негативния аспект между Марс и Уран. Внезапни изненади и обрати в плановете ще ни изваждат от равновесие. Няма да липсва и напрежение при общуването с околните.

В съчетание с ретроградния Меркурий денят няма да е благоприятен за комуникация. Отложете изяснявате на взаимоотношенията си с околните, защото днес трудно ще разберете позициите си.

Не се опитвайте да предвидите изхода от събитията днес, тъй като няма да се справите с тази задача. Пуснете контрола и оставете нещата да се наредят от само себе си. Колкото по-малко се напрягате, толкова по-бързо ще се реши ситуацията.

Не се доверявайте на новата информация и гледайте с доза съмнение на предложения, които звучат твърде изкушаващо, за да са истина.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари