Какво ще ви поднесе деня според хороскопа за 1 август

1 от 12 Зодии

Овен


Макар че предпочитате да работите сами и да следвате само личната си позиция, днес може да пропуснете отлични възможности, ако не се вслушвате в мнението на околните. Затова укротете малко самолюбието си и се вслушайте в съветите на хората около себе си. Те може да ви посочат по-безопасен начин да постигнете това, което искате.

Увереността ни ще се възвърне днес с преминаването на Луната в Овен. Ще ни залее прилив на смелост, чрез която да преследваме идеите си и да разбием някои граници.

Пътят ще ни се струва по-ясен за разлика от предните дни и ще може да разчитаме на късмета си, особено ако предприемаме нещо ново. Позицията на Луната ще ни мотивира да вярваме в себе и и да преследваме желанията си.

Не бива обаче да действате сами, защото Меркурий и Марс са ретроградни и може да ни превърнат в жертва на прекалената ни самонадеяност.

Допитвайте се до околните и се вслушвайте в съветите им. Трябва да запазим доза разум през деня и дори да сме силно ентусиазирани от новото, да потърсим мнение от трети човек.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари