Тайното общество на Бохемския клуб са новите господари на света

1 от 14 Снимки
Бохемския клуб
Снимка: messynessychic.com
Бохемския клуб

От 2 века насам около т.нар. Бохемско блато в Калифорния се събират представители на световния елит, сред които политици, музиканти и художници, за да изпълняват зловещи религиозни обреди. Тяхното братство се нарича Бохемският клуб.

Членовете му са едни от най-богатите хора в Америка – президенти, ръководители на спец службите, сенатори, собственици на крупни корпорации. Кандидат-членовете е трябва да чакат с десетилетия, преди да бъдат одобрени.

В гората край Бохемското блато членовете на тайното общество пристигат с палатки и обсъждат важни въпроси за световния ред. Взимат се важни политически и икономически решения, които засягат целия свят.

Местността е избрана за крайградска почивка през 19 век. Идеята е била на петима журналисти от Сан Франциско, които искали да създадат убежище от грубата каубойска култура по това време в западните щати.

Бохемите избрали околностите на Монте Рио и период на няколко десетилетия изкупували близките земи, докато не увеличили на пространството на тайното общество.

Смята се, че днес членовете на клуба са около 2000 души и всяка година се събират на това място в края на юли за ежегодния си поход.

Сред членовете на този клуб попадат имена като Джордж Буш-старши, Дейвид Рокфелер, бившите държавни секретари Колин Пауъл и Джеймс Бейкър, дипломатът Хенри Кисинджър, бившият шеф на Федералния резерв Пол Уолкър.

За разлика от другите тайни общества Bohemian Grove, както е афиширан на английски, приема гости и дори журналисти. Но гостът задължително имал покровител от каймака на обществото, който му давал препоръки и съвети по време на наблюденията.

Бохемите не разкривали нищо за себе си и за живота си извън ежегодното събрание.

Емблемата на клуба е совата, която е наследство от древноегипетската цивилизация и Вавилон. Совата е символ и на други тайни общества като друидите, а изображението ѝ може да се види на много значими исторически сгради например сградата Капитолия.

Членовете на Бохемския клуб са подозирани в организиране на човешки жертвоприношения, хомосексуални оргии и дори похищаване на деца. Но това, което журналистите успели да заснемат, са само няколко религиозни ритуала, наподобяващи тези на масоните.

Членовете на Бохемският клуб се събирали с факели около каменната статуя на 15-метрова сова и запалвали основата ѝ. Зрелището приключвало с пищна заря. През останалото време организирали беседи, на които обсъждали световната политика. Смята се, че на една от тези беседи се родила идеята за проекта Манхатън и ядрената програма на САЩ.

Фасадата на кротко обядващи политици обаче е срината с филма Тъмните тайни на Бохемската гора от журналиста Алекс Джоунс. В своето разследване той твърди, че членовете на Бохемският клуб са окултно общество, което цели нов световен ред и господство на света /виж галерията/.

Според него елитите планират да унищожат 80% от населението на Земята и да развият технологиите, за да властват над света с помощта на изкуствения интелект.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари