Тези билкови амулети ще сбъднат най-големите ти желания

1 от 6 Снимки

1. За привличане на любов


Завийте в плата листенца от червена роза или шипки.

Билките са най-ценните треви, с които природата ни е дарила. Отварите от тях ни помагат да съхраним красотата и младостта си по-дълго, както и да се справим с тежки здравословни проблеми.

Всеки знае, че чаят от лайка помага при болно гърло, лавандуловите продукти са полезни при невроза и безсъние, а мащерката лекува сухата кашлица. Глог, здравец, чесън, канела и маточина пък се прилагат в различни отвари и смеси за понижаване на високо кръвно налягане.

Но освен с лековитите си свойства някои билета са известни и със своите магически способности. Ето защо се използват от знахари, народни лечители, врачки и магьосници при направата на амулети.

За целта малко 1 с.л. от дадената билка (или комбинацията от треви) се поставя върху чиста и бяла, памучна кърпичка. Желанието се изрича на глас три пъти, след което платът се връзва на вързопче в червен конец и се поставя на някое тайно място.

Докато изпълнявате ритуала, е важно да сте спокойни, отпуснати и със свободни дрехи. Добре е да сте сами у дома, за да можете да се съсредоточите върху това, което правите. Колкото повече вярвате в своя амулет, толкова по-силно ще работи той.

А в галерията ни можете да видите какви билки да използвате при неговата направа според сферата на вашето желание.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати