Магията на снимките: Как да прекодирате живота си с фотографии

1 от 4 Снимки

1. При неувереност и провали


Ако искате по-големи успехи и щастие, поставете на нощното си шкафче или бюрото си своя портретна снимка, на която сте истински щастливи.

В ежедневието си непрекъснато си правим снимки. Присъстваме на вкусна вечеря в ресторант и непременно запаметяваме мига със селфи.

Разхождаме се до екзотична дестинация и отново си правим куп снимки, за да увековечим преживяването. Излизаме с приятели и не пропускаме да се щракнем за спомен.

Да, фотосите са добър начин да запазим частица от даден момент завинаги с нас, но трябва да знаем, че те носят със себе си не само определени емоции, а и енергия. Всичко зависи много от това, което ни се е случило, пред камерата да улови лицето ни.

Ако сме се намирали в приятна обстановка и сме се радвали искрено, снимката ще ни носи положителни вибрации години наред. Ако обаче сме изпитвали несигурност, страх, болка, бъдете сигурни, че тези усещания ще продължават да ни съпътстват, запазим ли дадената фотография.

Снимките са носители на много силни послания. Те могат да променят живота ви, стига да знаете как да ги използвате. В галерията ни можете да видите в какви ситуации бихте могли да си помогнете чрез своите изображения. След като узнаете за тези похвати, ще гледате с други очи на своите фотографии.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари