Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите типажа зодия Лъв, които може да срещнете

Трите типажа зодия Лъв, които може да срещнете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
3 от 3 Снимки

3. Артистичният изпълнител


Тези Лъвове са артистите в зодиака. Дори и без да го целят, успяват да попаднат под светлините на прожектора. Талантливи са и много забавни, заради което лесно привличат публика, която да ги аплодира. Този тип Лъвове обичат сцената и им харесва да разсмиват хората. Достатъчно са уверени, за да привличат вниманието на околните и винаги имат история, която ще ви накара да избухнете от смях. Обаче са много егоцентрични и не обичат друг да ги засенчва, дори и този човек да им е близък.

В астрологията Лъвовете са описвани като креативни, забавни и щедри хора, които са родени да ви показват веселата страна на живота. В галерията ни обаче може да видите какви са различните типажи на тази зодия.

Лъвовете са покровителствани от Слънцето и по тази причина представителите на зодията или асцендента обичат блясъка и славата. Държат да са популярни, хората да ги разпознават на улицата и непрекъснато да бъдат център на внимание.

Могат да бъдат най-ценните ви приятели, но ако се отнесете с неуважение и неблагодарност към тях, ще ви разкъсат като истински лъв.

Разбира се, не всички Лъвове са напълно еднакви. Нюансите между различните личности съществуват, но повечето се групират в три отделни типа. В галерията ни може да разберете кои са те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати